18 Mart 2016

Dikenli Çalı-Şehirlerin Şifreleri-Seda ŞENER

Kitabın Adı: Dikenli Çalı
Yazarı: Seda ŞENER
Seri: Şehirlerin Şifreleri
Türü: Hikaye
Yayınevi: 5 Renk Yayınevi
Sayfa Sayısı: 64
Basım Tarihi: 
Arka Kapak: 
"Elinde tuttuğun bu kitapta gezgin olmak için doğmuş bir çocuğun yüzyıllar öncesinden başlayan hikâyesi var. Ona iyi bak! Onu iyi oku ve onu yalnızca özel insanlara anlat! Çünkü bu kitap bir mucizenin peşinden şehir şehir dolaşan Barkın’ı anlatıyor. Bu kitabı okuyacaksın da ne olacak? Ne mi olacak? “Dünya’nın Orta Yeri”ne herkesten önce sen gideceksin. Su yerine tuzdan oluşan gölde bir rüyaya dalacaksın. Büyük Kilit’in üstündeki sırrı kimse bilmese de sen bileceksin. Nasrettin Hoca’yı anlayacak, “okyanus gibi bir adam” tanıyacaksın! “Bir taşla iki kuş vurmak” deyimini öğrenip arkadaşlarına anlatacaksın. Kibir’den kaçmayı sabra koşmayı öğreneceksin. Genişliğin anahtarını alacaksın! Yüzyıllardır iki mezarın ortasında büyüyen çalıya meydan okuyacaksın!

Mektubun içindeki şifreleri çözecek ve sonunda seni bekleyen o tuhaf şişeyi bulacaksın! Anlayacağın işin biraz zor! Biraz mı? Tamam, belki çok zor! Ama sanırım sen bu işin üstesinden geleceksin! Haydi durma! İlk sayfayı aç ve bir maceranın içine düş!"
Serimizin 4. kitabı. Yine çok heyecanlı yine sürükleyici bir hikaye. Bu defa Konya'ya gidiyoruz. Yeni efsaneler dinliyoruz. Gitmesek bile gitmiş gibi yaşıyoruz. Barkın'ın dedesine yaptığı süprizi öğreniyoruz. O kadar güzel bir dille anlatılıyor ki hızla kitap bitiyor. Hadi 5. kitabı okuyalım artık.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

Katkıda bulunanlar

BLOG ARŞİVİ

Blogger tarafından desteklenmektedir.

İZLEYİCİLER

Bu Blogda Ara

ETİKETLER

BLOG ARŞİVİ